Monday, May 3, 2010

ShiNee

apa kes aku post gamba mamat korean ni?

sebab aku da jatuh ngan 1 group korean ni, bukan sebab kehenseman dan kemachoan mamat2 ni, tapi sebab kehandalan dowang menari tu. ni gara-gara kawan aku yang dok pakse aku tgok. ingat nak maen-maen je tengok mv dia. skali..
memang melekat..
tau-tau jari aku dah bergerak nak tau pasal life shinee ni..
SHINEE, i love you .. :P

suke tarian TAE MIN, padahal umur budak ni baru 17 tahun. hahahaha. memang takkan dapat, saje nak berangan.
bukan kene bayar pun kan.. tak salah kan kan?
Tae Min

2 comments:

~ATIN~ said...

tae min.....
ak punye....
;-((
wuuwuu..
xpe laa..
juz na kasik twu..
d sudut lubuk atyku ini..
mnyinpan prasaan trhadap beliau..;-P

Liyka said...

wahahaha
takpe do,
jgn pndam perasaan tu.meh la kongsi ngan aku, aku tak kisahh
taemin ni laki alam lain, kongsi pun takpe hahah ,