Monday, May 24, 2010

Lagenda Budak Setan

assalammualaikum peeps.

gwa nak kongsi cite pasal pendapat gwa mengenai filem yang bakal keluar 3 Jun ni,gwa rasa korang kompem tau punye kan, lagenda Budak Setan. kali ni gwa ganas ciket okeh, ikot tajuk entry gua hari ni heheheh. gwa punyalah pelik ngan tajuk cite ni, macam seram pun ada tapi cite cinta. takde tajuk lain ke korang nak letak(masa mula2). :P

skali gwa tengok la trailer dia, fuhh.. gwa rasa macam bakal meletup je filem ni, skali baru gwa tau,, cite ni adaptasi dari novel Ahadiat Akasyah. Agak popular Ahadiat ni masa zaman 90an dlu, kawan gwa la cite, gwa pena tercurik novel membe gwa dlu, penulis dia Ahadiat Akasyah la.. tapi gwa tak ingat la plak tajuk novel tu. tade la besh mane pun. padahal gwa seorang pembaca yang baik, wakakakaka, kompem masa tu gwa takde mood nak baca.

ape ape pun gwa suke lisa Surihani. haishhh tak sabar la plak gwa nak tunggu filem ni. gwa dengar novel LBS ni hebat gila dulu, mari ramai2 gegar panggung.. ^^

gwa harap movie version same best cm buku. jangan hampakan peminat ^ ^
generasi muda skang maybe taktau buku nie..


*lagu-lagu lagenda budak setan ni pun best best belaka:)

6 comments:

farah said...

law ikut novelnye betul2 confirm besh cangat...
jom amai2 p tengok cite neyh nanti yep...:)

dian diana said...

i xsbar nk tgk citer ni babe!~ mest gempak debom abesh.. xD

Lan Bingka said...

ada ape dgn gwa..??

ciEk NiENa said...

citer ni mcm besh jew... sya tgok preview ari3, sgt sonok.. huhuhu..

Arez Razin said...

gwa pon xsbar nk tgk dis muvie :)

Liyka said...

mekasih sume,,agagaga. :)