Tuesday, May 4, 2010

Ni bilik ke tongkang??

masa aku post entry ni, si roommate kesayangan aku, atin sedang bperang ngan notes2 nye utk exam lusa. hahaha seronoknya aku tengok kau. (jeling manja). malam ni memang sunyi sepi, tak dengar langsung warga permpuan kolej kerawang menjerit menggedik. haish. tyme aku study sebelum ni korang sebok nak memekak . bila aku da goyang kaki macam ni takde pulak nak bikin mulut aku ni keluarkan nama2 binatang kat dalam hutan sana tu.(tak kerap pun sebut) sedang aku menaip ni, curik2 pandang atin.. haih ?? (tercengang) kau da tido labuuu??? hampeh. takpe atin, tidurlaa, aku suke tengok kau tidur.. tidurla.. mimpi indah yee..

hari ni aku kira lagi 4 hari je aku nak berpijak di bumi shah alam. korang tau tak ape rasa balik tempat asal kau?? aku rasa nak buat pengumuman 1 shah alam tu , aku dah balik aku dah balik.

tersengih-sengih aku tengok wajah baru bilik aku ni, chantik sangat.. kalau puan shida naik la bilik ni, mau kepala aku ngan roommate2 aku ni kene saman. tak pasal2 bilik ni popular kang. tapi apepun, bilik ni bersih dari sebarang rekod yang tak baik do :)

mehla ushar bilik kami :
BILIK S244 KOLEJ KERAWANG UITM CENDERING
pandangan dari depan, hahaha. korang rasa cmane. singgah la bilik kitorang ..liyka,knpa tempat kau jadi cmni? isk isk, kalau mama aku nmpak ni, mau kene piyat telinga aku.(pinggan mangkuk tu aku dah basuh oke? aku letak je kat situ)

haaa~ yang ni aku suka, barang2 aku nak balik rumah.. ada lagi satu beg besar, saje aku nyorok kan. nak sedapkan hati atin yang balik lambat dari aku tuh hahahaahha(muke berlagak) :P

mak aihh, mambang hijau ! mane mambang ni sesat nih?? hahaha, ni la mambang belaan aku. kenalkan , mambang atin...
kau tengok katil roommate aku lagi sorang ni , bak kata mambang hijau tuh, da usang dah..
cik intan, aku tau la nti kau balik awal dari kitorang. korang tengok cadar dia pun dah di cabot haa.. ta gune :( ngee..
sebenarnyeeeeee.. ini lah bilik asal kitorang awal sem dulu. aku tau korang nk cakap ape. chantex kan? hahahah.. terima kasih banyak2..
So, akhir cerita.. kesimpulannya ..ada sape2 yang sudi buat kitorang sebagai isteri? ada tak ada tak ?

13 comments:

~ATIN~ said...
This comment has been removed by the author.
~ATIN~ said...

bilek ke hape ny???ahahaa...
btw mambang ijau tuh r yg paling comel tau x...ehhee..gle daa...

Liyka said...

ahahahaha , mambang segala mambang. berani kau puji diri kau di khalayak ramai hahahah .

Lan Bingka said...

meh sini saya wakilkan mama piyat telinga..;p

NU.YA.RA said...

terbaaaaiiiiiiiikk lah cik liyka!

Azeer Yeyaa said...

haha.....sama jenis jek ngan bilik aku kt uitm merbok,kedah nehh...bersepah kalah reban ayam :p

Liyka said...

lan > uih jangan ,lan tarik kompem capang sbelah je tlinga liyka wawwawa..

Liyka said...

Nu.Ya.ra- terbaik lg bilik lyka kan cik nu.ya.ra,hahaha. mekasih ye tinggal kumenn :)

Liyka said...

azeer> yeke ? hahahha. malu nye la disamakan ngan bilik laki. ni semua salh roommate aku(tanak mengaku) hahaha. tapi,aku tau bilik aku cantek sikit kot dari reban ayam kau :P
ehehehehehe.

~ATIN~ said...

eh salah ak laks xmo ngaku..
blasah ko kung..
spenye barang paling besepah???
ahahahaaaa..

lan bingka:::ush brani hg na na piyat tlinga ak..amboi2...ank dara org ny...habaq kat mama baru hg tau...skali mama pelesing,trpelanting sampai perlis...ahahaaaa

Esther said...

kalau bilik kemas..xdak la keja nk buat..hehe..bilik cek serabut siang...mlm2 baru nk kemas..sebab nk tidoq..
Jarang da post cam ni dlm belog..susah dapat tuuu..

Liyka said...

esther>betul betul, jenis liyka kalau kemas sangat pun tak leh jalan gak. hahahah.
sebab da nak habis sem 2 , tu yg post tu,buat kenangan je.hehehhe ,

Lan Bingka said...

hehehe..