Thursday, June 10, 2010

Takot ! :)


Takot!! takott takotnyerr! takot laa! takot !
takot ! takot ! takot!takotnye! takot ! takot la! takott takot! takot ! takot ! takot takot takot !Takot!! takott! takotnyerr! takot laa! takot !
takot ! takot ! takot!takotnye! takot ! takot la! takott takot! takot ! takot ! takot takot takot !

6 comments:

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. lyka.., npa ni dear??.. lau da prob g taw laa kak taw..

Liyka said...

salam. hai kak ct, ni bukan masalah .. masalah lyka tu lyka tanak pk.. memang kdg2 nak luah kat sum1, tapi segan tu yg mghalang, huhu, yg ni takot psl result kua hari ni, tapi dari tadi tak dapat msuk student portal. heee. mekasih akak .

farah said...

yeee...kite same-same takut...
amy takut pai nak demam neyh...
pape pun smoga dapat result yang besh ok dear:)

Liyka said...

waaa~ amy pun same ke yunx, tulah .. tadi bukan men menggletar, tapi skg dah oke ckit.. yg geram pasal tak dapat tau result dari kul 12 tadi, huhu,
lyka doakan amy dpt result yang trbaik gak , :)

ciEk NiENa said...

erk, nape takot-takot ni liyka? story meh.. huhu..
owh,sal result yea.. dun wori dear,, huhu.. we deserved to get wut we have done.. huhu :)

Liyka said...

niena> betul2 , sy da berusaha and dah cube wt yg trbaik. moga2 result lyka oke :) mekasih niena :)