Sunday, June 13, 2010

Menanti Keputusan Peperiksaan ^^

3 HARI YANG LEPAS .................
rasa cuak mula berlegar
rasa nak duduk kat planet pluto sorang-sorang
rase insaf sebab selalu lebihkan tido dari study
rase marah sebab lebihkan katil dari library
rase menyesal sebab study hangat hangat tahi ayam
rase macam -macam, termasukla perasaan seorang pesakit parkinson iaitu mengeletar sepanjang nak start laptop, connect internet dan masuk student portal
rasa nak basuh hati ni agar tak meroyan lepas tengok keputusan nanti
lepas ni terpaksa tanggung sendiri ape je yang bakal jadi
lepas masuk student portal page depan, dah ketaq kaki kanan kiri nih baca benda alah ni

Attention to all Students !!
Final Examination Results for Semester 2 2009/2010 will be published through Student Portal on 10 June 2010 at 12 pm (after University Senate Meeting). Please login and click Examination Result


Lepas masukkan student id dan password. asyik fail je. ulang lagi ulang lagi . failed jugak.
aku marah ni, bukan maen lembap tenet ni. saje nak dera hati la tu.
lepas dah tunggu dalam 10 jam. aku dah nampak result ke??? aisehh.. takde makne. try login portal balik. Pehh, kali nih lagi sempot tenet ni, dah macam kura-kura tercekik tulang ikan.

Tunggu punye tunggu... perasaan aku dah tak macam tadi. Sekarang aku rasa kosong je. Tak ada debaran. Tak ada excited. Aku rasa kosong. Pasrah. Tawakal aje. Dah geram sangat menunggu macam bulan tak timbul2, ha ha ha. Aku pun buat keputusan untk tengok result aku 13hb Jun nanti..
**********************************************************************************
13Jun>>Akhirnye..............result yang buat aku kecut perut 3 hari lepas dah ada depan mata. Macam biasa. result aku tak la 4flat. Kalau aku dapat 4flat memang aku sendiri koma seminggu
terkejut. Dapat 3 pointer above je. Alhamdullilah, sekurang-kurangnye aku takde kene repeat ^^ Cukup la nak sejuk kan hati perasaan sendiri. Mane mungkin orang yang selalu ponteng kelas. Study tak berape nak hard. Memang tak kan dapat la 4flat kan?

Kesimpulannye, semester depan aku akn berusaha lagi =))

10 comments:

NU.YA.RA said...

waa....congrats dear...
cik boneca stdy kat ne ek??

Liyka said...

alhamdulilah.mekasih nuyara.. lyka study kat Uitm Terengganu :)

Lan Bingka said...

tahniah..

Liyka said...

Lan> terima kasih tau tau :)

Azizul Luqman said...

owh..
suke ponteng kelas eh.,
hohohoh...

btw, tahniah yer.., :P

ciEk NiENa said...

congrate liyka.. bukan senang nak dpt 3pointer n above.. huhuhu.. usaha lagi yea..

Cik Ct Fadzil™ said...

above 3??? hbat2.. congrat2 cyg... :)


p/s ; xmstahil dpt 4flat.. t usaha g taw... :)
go acha fghting lyka!!!... :)

Liyka said...

azizul> tapi takla salu sangat. 1 subjek tak penah lbih 2x, hahahah.

Cik niena> alhamdulillah.. berkat doa mama ayh, .. mekasih niena.. :)

Liyka said...

kakct> salam, waaa 4flat kak? klu lyka pngsan akak bwk p hspital kayh, hahaha. insyaallah kak lyka akn brusaha..

Whoda said...

congrats!! wlpon bru nk wish..heehehee