Friday, June 18, 2010

Hang out ^_^

Salam.. hai hai semua, lame dah tak main tekan tekan huruf kat blog ni. tergerak hati nak tekan tekan bila membe tegur, " iyka, kenapa blog kau dah bersawang" . oOO'ooo, bermakna labah-labah da buat sarang kat blog aku, nasib baik takde kutu. kalau tak mau aku simbah clorox dalam blog ni..

melalak di karaoke jamban..cangkung punye or duduk? tak dpt dikenal pasti lagi*

LynnLiyka

weng ngan aku kt SPyramid.. ^^

seminggu ni memang seronok, sebab membe2 aku dari perak datang melawat aku. So, aku pun bwk mereka meroyan shopping dan melalak di sana sini. Just nak share kegembiraan sebab mereka sudi datang. dan kesedihan bila esok dorang dah nak balik perak. memang aku leh gila duduk ngandorang.. dorang memang kelakar, macam ade kat sarkas rase seminngu ni, ha ha ha.

6 comments:

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. bestnya liyka hang out ngn kkwn..
akak da lma xwt aktvt ni.. huk2.. ;(
bff + sis akak, [kak ina] p srwak, lau x salu gk hng out ngn dye..
tp akak hng out gk rini, ngn mummy..
hehee.. ;)
ngn mummy kita lg besh kn? ;)

p/s ; maaf lyka.., akak byk bcloteh.. hehee.. ;)

Liyka said...

salam.. hangout pun msa cuti ni je, nanti da balik ganu.. dah kurang dah kak, heee:)
memang best sangat kuar ngan mama.
lyka sehari mesti wajib kuar ngan mama, anak pompuan mama pun sowng je ade.. rase da mcm mama sndiri pun blh jd mcm kawan.. :)

p/s- psstttt, takpe kak, ckp je byk2, lyka suke. heheh.

awien said...

eika
ni aku nak marah ni
pergi sunway asal tak singgah starbuck huh?
aku membanting tulang kat sane
haih
rindu kamu sih

Azizul Luqman said...

karoke jamban,
cangkung or duduk???
hahaha., pe barang 2 tu.,
bentang surat khabar sudah...
wahkahkahkah...

*dah lama tak mengarut.. :)

Liyka said...

awin
maafkan ktorang,:'(
ktorang terjumpa abob
tapi msa kt eskelator, abob nk trun, kami lak nk naik
dah tu kitorang nmpak starbuck
tp tak brani p dekat kacau ko
so kitorang tengok dari jauh je
lame gak la kitorang carik ko kat ctu
tapi takde pun
waaaaa~ sori weyhhh

Liyka said...

azizul> waah, lame tak ngarut ngan hang, he he he. bentang surat kabar, nak buang balik tu yg malas tu hahaha.