Wednesday, June 9, 2010

Award daripada Kak CT :)

assalammualaikum.. dah 3 hari tak berblogging, sibuk punya pasal.. bukak2 je blog terus dapat award, wahh bertuah tol aku. award ni dari akak Ct yang comey plus baik hati :) mekasih banyak kat akak CT. FiFA world cup pun dah nak start esok, hahaha. rasa mcm dapat piala dunia je nih, agagaga. silau mata aku tatap award nih.. :p
1) Kenapa kamu suka blogging?
hoho, suke suke cmtuh je, hehehe ;)

2) Adakah kamu bahgia dengan kehidupan kamu sekarang??
Alhamdulillah.. :) aku tetap bahagia walaupun bermacam dugaan aku tempuh dlm hidup ni.


3) Apakah impian kamu 5 tahun akan datang?
berjaya dlm hidup, smoga dijodohkan dengan yang disayangi, membahagiakan & menjadi kebanggaan mama & ayah :)


4) Siapakah orang yang sentiasa kamu inginkan berada di sisi kamu...?
mama ayah dan mereka yg saya sayang :)


5) Sila beri award ini kepada 5 blogger kesukaan kamu :
alamak, ni yg leceh cket. hahaha ;) siapa nak award ni amikla okeh :) tlongla~ tolong amik , hehehehe :p


Okeh setel suda homework ni! :) terima kasih lagi skali kat akak CT :)

2 comments:

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. comey?? adoih... xssuai2... hehee..
baik tu., mgkin kowt.. hahaa pqasan sja kn kak nih lyka?? ;)) heheek..
~> sma2 ksih dear... (^_^)
~> slau mta? hehee lyka ni... (^_^)

p/s ; trma ksih lyka sbb sdi trima ward ni.. :)
go acha fghting 4u life cyg! (^_^) wassalam..

Liyka said...

salam akak , sape kate tak sesuai? heee, lesung pipit akak tu yg mahal tuh , hehe :)
welkem kak,mekasih gak kasi award nih.. aja2 fighting !