Thursday, June 3, 2010

Surat Cinta daripada Botak :)

Salam semua..! kali ni aku dah terkontang kanting, dah tak tau nak post ape lagi, sebab skarang asyik duduk umah menternak lemak, maka aku pun buatlah entry ni dengan riang ria rayanya.. best gak layan bende alah ni hahaha. sape kah gerangan yang telah men-tag lyka neh? lalalala~ mekasih lagi skali kat Botak aka azizul Luqman sebab sudi kasi Surat Cinta nih, hahahaha :P

Surat Cinta dari Botak :)

First. aku ada 3 panggilan name!
Syafiqa, Ezura, Lyka.
aku pilih Syafiqa.

RULES:it's harder than it looks
copy to your own notes
erase my answer
enter yours and tag twenty (20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions..
they have to be real
nothing made up
if the person before you had the same first initial, you must use different answer
you cannot use any words twice
and
you can't use ur name for the boy / girl name question.


What is your name : Syafiqa
A four letter word : Sory
A boy's name : Syahrul
A girl's name : Syira
An occupation : Susukan anak
A colour : Silver
Something ur wear : Selendang
A food : Sotong tepung
Something found in the bathroom : Sabun
A place : Shah Alam
A reason to being late : Sipot halang jalan aku
Something u shout : Saya benci Israel
A movie title : Storm Rider
Something u drink : Santan (hahaha)
A musical group : ShiNEE
An animal : Singa
A street name : Sunflower
A type of car : Sportcar

Senarai 20 yang kena buat tag ni. Taknak buat pun takpe
cik iqa
kak fadzil
cik niena
cik amy
cik myravea

*********************************************************************************
yang lagi 15 orang tu, sape nak amik la yee ^^

10 comments:

ciEk NiENa said...

hai lyka.. ala, saya da buat la tag ni.. tp xpe, sya amik yg kat bawah tu yea :)
nway, terima kasih

Irwan Amit said...

sumting u drink: santan? pulak da.. hahaha :)

Azizul Luqman said...

owh., dah buat yer.., hehehe... :P

*sipot halang jalan aku? lol...
hehehe...

Liyka said...

hahahah, kalau tak ngarut, takdela jawapan botak .. hahahha :)pepun mekasih tau:)

Zam Itu Aku said...

ish2..makin berisi lemak2 tu..pandai awk ternak ye..

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. okeh roger n out... heheek... ;)

~> lyka.., akak xbpa fhm laa.. huk2.. yg boy ngn gurl nme tu mcm mna? huhuu.. nma bf ngn bff kita ka? huh psing da akak.. hehee..

Liyka said...

salam.. hahah, roger2 panggilan 999 over, hahaha, akak ct, actually kan .. hehehe. lyka sndiri pusingg, same ade nama anak, bf bff ke. lyka men taram je letak name laki n pompuan yg start dari nme pgilan kite,huruf 'S' tu. ;p akak jgn pusing2 tau, tembak jeee, heheheheh.

Cik Ct Fadzil™ said...

tmbak jaa?? alrght larh..
heheek... ;)

Cik Ct Fadzil™ said...

lyka.., akak da wt dgn jyanya.. hehek.. ;)

http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/06/soalan-cepu-emas-daripada-si-adik-comei.html

Liyka said...

zam> hahahah, sikit lagi bleh jadi penternak yang berjaya, hahahah

kak CT> wahhh, tahniah akak,walaupun banyak yg kite berdua mrepek, ;D mekasih mekasih heheheh,