Wednesday, November 10, 2010

FACEBOOK punya cerita :)

Tanda-tanda ko masih sukakan si DIA:


1. Bila ko rasa tak tahu nak buat apa, suddenly je ko bukak dia punye facebook.


2. Bila dah bukak fb diye, terus tengok relationship status. Kalo single, ko hela nafas lega. Kalo in a relationship, cepat-cepat ko bukak fb dye punye girlfriend.


3. Dah bukak fb gf dye, ko pun tengok gambar. Kalau pompuan tu lawa dr ko, ko senyap je and terus tutup laptop. Tapi kalau ko lagi lawa dari dia, terus ko kate, “Eleh, rugi tak pilih aku. Dia bukan lawa pun.”


4. Kalau diye masih single, cepat-cepat ko klik kat photo album. Renung gambar dia puas-puas.


5. Kalo dia makin hensem, ko senyum-senyum tengok gambar dia. Kalau diye dah tak hensem macam dulu, sambil ko renung, ko pun kate, “Eh, pelik betullah. Kenapa lah aku suka dia ni dulu?”


6. Dah puas ko tengok gambar, ko pun bace comment2 kat wall dia. Hurm, kalau ade pompuan yang seolah-olah nak masuk line lelaki tu, cepat-cepat ko bukak pompuan tu punye profile. Sambil rasa nak marah, ko pun kate, “Gatallah pompuan ni. Nak kecoh-kecoh kat wall pulak.”


7. Dah puas ko stalker diye punye fb, ko pun terus tibe2 tersedar. “Ish, kenapa aku tetiba bukak fb dye pulak ni? Bukan ke aku dah tak suka dia??”


8. Lastly, dan sambil kehairanan, ko pun tulis lah ini dalam blog kau. Tanda-tanda aku masih sukakan dia.


Erk.. tak guna betul. Akhirnya aku jadi stalker. :)

*HAHAAH . ini ada sikit macam aku yang dulu . tapi bukan kat FB . wawawawa~

6 comments:

Dee Zahari said...

omaigod!

asal kena ats batang idung aku?

mrbrightside said...

ko stalk profile aku ke???
2 ade sebut hensem2 2..
hahaha..

Whoda said...

datss sooo true!! awwwh..
xkan lah i still hav feelings kat si die T_T

Liyka said...

dee> hahah, mane aku tau , kau salu buat keja ni ehhh hahahahaha .

Liyka said...

shaher> hahahah, pangg kang, jgn perah santan sorang sorang ye shaher, i tak sebot pun name u tau . hahaahahha .

Liyka said...

whoda> peeewit , hati hati tauuu whoodaaa.. jgn smpai trjatuh cintan lagi heee :)