Sunday, October 31, 2010

Mari Design Baju Sendiri :)

Malam 30 haribulan, lepas dah habis amik paper CTU 263,
aku serius taknak pegang buku dulu, kalau boleh nak bseronok hari ni, orang inggeris kata, enjoyy .. 
hahaha, tengah bosan bosan tu, kitorang pun plan nak buat design sendiri kat baju n segala kain yang ada laahh.
mari lihat proses kami bekerja agagagaga. 


ini adalah bahan bahan perasa untuk baju kita ye..
Pastikan baju korang tu kosong dan takde corak. baru cunn  =_=
ini adalah kakitangan atau pekerja pekerja saya (jaat2)
Eira , Dilla. tenyeh tenyeh ! 

okeh, sekarang proses tenyeh menenyeh dah siap.
nampak macam comot gilo kan kan.Tunggu 1-2minit .

Jeng jeng jeng~~ yeahhh ! dah siap punnn .. comel tak ?

kalau nak rasa poyo poyo bagai,
boleh je buat nama sendiri dan tenyeh kat mane korang suka :)

agagaga . nama aku dah ada .
senget sudahhh.
tapi, macam pemain bola pulak rasa
.

Lepas je buat ni malam tu, tadi petang aku kuar ngan roommate cari baju kosong , kitorang nak buat lagi sepanjang gap ni hehehehehe . best best best , aku dah gile ngan bende alah ni . takdelah bosan sangat kat bilik nanti .
*terima kasih banyak kat eira rara sbb sponsor semua barang  . hehe :)

14 comments:

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

salam..
lyka...., ((^__^))
lmannya xtrjah blog yg byk entri mnarik + chumel ni.. maaf taw lyka.., akak agk bz kbelakangn ni...
moga lyka shat alhamdulillah... <33
p/s : ada tag utkmu syg.. ((^__^)) <33

http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/10/duapulohlima-d-credit-to-cik-seha.html
((^__^)) <33
tke cre yaa.., stdy smart stdy hard.. solat jgn tggal taw... <33

mrbrightside said...

wat kan utk aku skali..
huhu..

Dee Zahari said...

cat dia tu xtanggal ke weyh??

Liyka said...

kak Ct> salam akak .. yesh, ade pun tag utk lyka hheheeh , serius lyka dah lme tak kene tag . wahahahah. lyka pun dh lame tak g jalan2 kat blog kawan tmasuk akak.. busy prepare utk final . apepun harap akak sihat saluu ye :) tq utk nasihatt :)

Liyka said...

shaherzamanhensem> nak buatkan?HAHAHAH . aku takde baju saiz kurus mcm kau .. heheheheh.

Liyka said...

deee > tak lah . cat dia tak tanggal pun sbb ni mmg cat utk baju . :)

mrbrightside said...

kt kedai ade laaa...
kt ganu ade kedai baju x???
hahahaha..

Liyka said...

jaak jaak la mu ni shaherzamanhensem.
metila ade oke , cume i malas je nak kuar beli utk u . HEHEHEH.

Botak said...

dah elok² baju tu.,
boleh diconteng² lak.,
hahahahaha...

mrbrightside said...

hahahaha..
weyh gmbr no 4 bju spe??
huhu..

Liyka said...

baju aku gak laa . tapi untuk dalam punyeee :)

Liyka said...

botak > alaaa, baju tu kosong la . takde pemandangan yg best hohohohoo..

. de baloon. said...

nice !! nak order bole ?? :)

Liyka said...

de baloon > hehehehe , boleh boleh :) hahahah . tp brng2 nye takde kat lyka daaa. :) heee