Monday, April 19, 2010

Korang Gilews


jeng jeng jeng.. aku kenal sorg minah ni. sgt gileeee..comeyyy jee
ni la si comeynye .. Adlin Shahira bt Roslan dari Putrajaya. serious first2 aku jumpa dia secara tak sengaja. dia sebenarnya group mms aku, atin group lain . aku dengan jaatnye pegi cakap kat dia "bleh tak awak msuk group sebelah, sbb kawan saya nak sama group ngan saya" dia ngan muka blur2 dia cakap 'okey okey', alahai innocent nyee. last2 aku serba salah la plak, aku pun cakap kau masuk je group kitorang .. takde orang tau pun.. and respon dia , lagi skali 'okey-okey'

hahahah . So, lepas atin demam. aku rapat ngan dia je time mms. Dia ni mang penyeri la dalam group aku, kelakar gile mati hahahahaha. ketawa dia tu dari aku tatau pape, jadi nak ikut gelak sekali , huhu ... alin alin ..

Masa ni kat Bandar Kuala Terengganu, dlm tandas pun jadi laa.. Memori itu dimana saja boleh dicipta :)


2 comments:

~ATIN~ said...

ahaha..bapak burokk mke akk..ngex ko iyka...aahhaaa...
memg menggile en kte tyme part 1..ahaha..
mke suke bajet baek jw..ahahhaaa..
btw cter sal alin r paling klaka..memg skema dye tyme tuh..huhuu..
wndu ko iyka..;-P

exura pixie said...

hahaha , tau xpe . first2 tu baik je muke , asal bleh sume nak segan, huahuauh. skg kentut pun dah merata-rata , hahaha
winduu kau gak :P lalalalala~