Monday, April 26, 2010

Dragon and Chicken


sape mereka?
hahahaha , ni la RED DRAGON and MAMA CHICKEN
bakponya mereka jadi gini ? ade la cerita disebaliknya
aku ngan mereka ni lebih dikenali sebagai GENTEL. :'(
tapi kenapa GENTEL?
aku pun tatau, tiba2 je ada satu malam tu, nama GENTEL tu jadi milik aku
dorang ni mang spesis mamalia ke hape tah yang paling gilew abad nih
boleh kecot perot aku gelak ngan dorang nih
and aku terharu gilew dorang buat camni hahahah, kelakar pun ada tgok rupa ngan gaya dorang ni :)
ingat jugak dorang kat aku
btw sayang korang RED DRAGON and MAMA CHICKEN :))

2 comments:

red_want said...

red dragon ek...hehehe
nih price red dh dtg..nk pancung kamoo..

eika exura said...

wahahahaha
adakah ini prince red yang kucari 7hari 7malam ni???
hahaha. wehh bak laa blog mu prince red oii .. jahak mu ni nak pncung anak beranakmu :P